Bucuresti: 0040 756 791 644 Madrid: 0034 633 394666 Opole: 0048 77 541 70 22 Rzeszów: 0048 17 784 48 01

Agenția de lucru WorkToday – locuri de muncă în Olanda

WorkToday este unul din liderii  agențiilor de plasare forță de muncă care oferă oportunități de angajare  lucrătorilor din țările europene care doresc să lucreze în Olanda.

Avem o experiență de 20 de ani de recrutare și organizare rețele de recrutare  în Ungaria, Polonia, Spania și bineînțeles Țările de Jos. De la sfârșitul anului 2017 Work Today a început să recruteze din România și a stabilit parteneriate excelente care îi permit să plaseze sute de români în diferite locuri de muncă în Olanda.

Ce diferențiază WorkToday și o plasează în topul agențiilor de recrutare?

WorkToday lucrează rapid, eficient și poate plasa muncitori pe piața forței de muncă în Olanda datorită experienței acumulate și contractelor ferme cu sute de angajatori de pe teritoriul acestei țări.  

Găsim soluțiile pentru a trimite angajatul potrivit la locul de muncă potrivit, făcând o atentă selecție și o analiză a nevoilor angajatorului și a competențelor candidatului.

Care sunt avantajele de a fi recrutat prin intermediul WorkToday

  • Nu percepem nici un fel de taxe sau comisioane pentru procesarea dosarului nici înainte nici după angajare
  • Oferim contracte de muncă legale pe teritoriul Olandei
  • Oferim asistență candidaților nu doar pentru angajare dar și după ce candidații încep munca.
  • În pachetul de angajare sunt incluse și cazarea și asigurările, în acest fel cei care pleacă la muncă în Olanda au condițiile de trai asigurate și știu costurile. Cazarea costă între 85-90 de euro/săptămână și se plătește din salariul săptămânal.

Cerinte pentru candidații care vor să lucreze în Olanda: Disponibilitatea de a se reloca in strainatate pe minim 6 luni. Cunoașterea limbii engleze. Onestitate si seriozitate. Experienta anteriora nu este necesara!

Se ofera: Contract de munca legal si stabil pe teritoriul Olandei; Joburile constau  in sortare si depozitare produse ce urmeaza a fi distribuite in magazine de profil; Salarizarea porneste de la 9.50 Euro/ora si poate ajunge pana la 10.15 Euro/ora in functie de depozitul la care veti fi repartizati; Vezi aici tipuri de joburi.

Salariul intra saptamanal in contul deschis in Olanda; Programul de lucru este de minimum 35 ore, maximum 60 ore/ saptamana;

Cazarea identificata si pusa la dispozitie de catre angajator in locatii apropiate de locul de munca. Chiria nu se plateste in avans si costa in jur de 85 Euro/saptamana si se face in casute, cabane sau case din apropiere cu toate facilitatile incluse (doua-trei camere, living, baie, bucatarie, internet etc);

Transportul pana la locul de munca se va face cu masina companiei (depinde de distanta pana la locul de munca); Se ofera training constant pentru acomodare-sortare si depozitare produse electrice. Plecari saptamanale de luni pana duminica.

Avantaje: Angajatorul este una din cele mai importante companii din Olanda, cu peste 20 ani de experienta in diverse domenii de activitate; Pachet complet ce cuprinde gasirea locului de munca de catre agentia noastra si oferta de lucru legala cu angajatorul olandez; Asistenta oferita de angajator in vederea obtinerii actelor legale si deschiderea contului bancar;

Contract de munca garantat pe o perioada de minim 3 luni-1.5 ani in care angajatorul se asigura sa va ofere un job stabil pe teritoriul Olandei; Cuplurile si studentii sunt bineveniti;

Cum te angajezi în Olanda prin WorkToday și ce pași trebuie să urmezi

1. Verifici ofertele existente în momentul în care vrei să pleci la muncă în Olanda. Nu uita că trebuie să cunoști limba engleză măcar la nivel de începător. Nu trebuie să știi limba olandeză.
2. Iei legătura cu reprezentantul WorkToday din România. Numerele de telefon si adresa de e-mail pot fi găsite în secțiunea contact.
3. Îți alegi din locurile de muncă disponibile pe acela care consideri că ți se potrivește. Plecările sunt săptămânale, în general lunea fiind ziua de începere a contractului de muncă. 
4. Verifici condițiile puse la dispoziție de angajator. Sunt foarte multe locuri de muncă în care orele suplimentare sau de weekend sunt plătite foarte bine.
5. După ce obții toate informațiile semnezi contractul de muncă și pleci în Olanda la locul de cazare indicat de reprezentantul WorkToday. Cazarea este oferită de angajator și este plătită din salariul pe care angajatul îl primește săptămânal.
6. Este foarte important de știut că WorkToday nu percepe nici un fel de taxe sau comisioane pentru recrutare, nici înainte nici după începerea contractului de muncă.
7. Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție. Te așteptăm să aplici pentru un loc de muncă în Olanda.

Vezi aici locuri de muncă în Olanda disponibile în vara lui 2018

WhatsAapp