Bucuresti: 0040 756 791 644 Madrid: 0034 633 394666 Opole: 0048 77 541 70 22 Rzeszów: 0048 17 784 48 01

Vrei să muncești în Olanda în toamna anului 2018? Pentru că transparența este importantă ți-am pregătit un mini-ghid pentru a te ajuta să găsești rapid un loc de muncă în Olanda:

Pașii de urmat pentru angajarea în Olanda

 1. Verifici ofertele existente în momentul în care vrei să pleci la muncă în Olanda. Nu uita că trebuie să cunoști limba engleză măcar la nivel de începător. Nu trebuie să știi limba olandeză. Ofertele de muncă le gasesti aici.

Este bine de știut că în fiecare săptămână apar locuri de muncă noi, prin urmare cel mai indicat este să cereți recruiterilor ofertele existente în momentul în care sunteți interesați să vă angajați în Olanda.

Nu este necesară experiența în muncă deoarece locurile de muncă oferite sunt în producție și depozite și trainingul va fi făcut la locul de muncă.

 1. Iei legătura cu reprezentantul WorkTodaydin România. Numerele de telefon si adresa de e-mail pot fi găsite în secțiunea contact și la sfârșitul acestui Mini-Ghid. Sau ne poți vizita la sediul nostru din București, de luni până vineri între orele 09.30-17.30. Vei primi din partea noastră oferte concrete de muncă în care vor fi precizate clar conditiile oferite (plata orară, plata orelor suplimentare si de seară/noapte weekend, durata contractului, cât costă cazarea, cât costă asigurările, etc)
 2. Îți alegi din locurile de muncă disponibile pe acela care consideri că ți se potrivește. Plecările sunt săptămânale, în general lunea fiind ziua de începere a contractului de muncă.
 3. Verifici condițiile puse la dispoziție de angajator. Sunt foarte multe locuri de muncă în care orele suplimentare sau de weekend sunt plătite foarte bine.

Ce acte sunt necesare pentru angajarea în Olanda

 1. CV în limba engleză
 2. Copie Carte Identitate
 3. Cazier judiciar
 4. Permis de conducere – nu este obligatoriu dar constituie un avantaj

Cum ajungi în Olanda și cum te cazezi

 1. După ce obții toate informațiile necesare, trimitți actele necesare, semnezi contractul de mediere și pleci în Olanda la locul de cazare indicat de reprezentantul WorkToday. Cel mai ieftin mijloc de transport până în Olanda este autocarul care costa aproximativ 120 de euro. Dacă nu te descurci te ajutăm noi să iți faci rezervarea.

Cazarea este oferită de angajator și este plătită din salariul pe care angajatul îl primește săptămânal. Prin urmare nu plătești cazarea, în avans, din banii tăi. Cazarea costă între 85-90 de euro/săptămână, în funcție de angajator și se face în vile sau hoteluri, 2 persoane în cameră. Cuplurile vor sta desigur, în aceeași cameră.

La locul de cazare trebuie să ajungi duminica, până în ora 12.00. Acolo te va aștepta un reprezentant al angajatorului care îți va preda locul de cazare. Este indicat ca lenjeria de pat, prosoapele si eventual o pătură să fie luate de candidați de acasă.

A doua zi va avea loc un training la locul de muncă, unde vei ajunge cu mașina companiei angajatoare. Peste 90 la sută din companiile olandeze plătesc transportul de la cazare la muncă pentru angajați.

În prima săptămână de muncă vei fi ajutat de angajator să obții BSN (numar de inregistrare la autoritatile olandeze care este obligatoriu) și să-ți faci asigurarea de sănătate si muncă.

 1. Este foarte important de știut că WorkTodaynu percepe nici un fel de taxe sau comisioanepentru recrutare, nici înainte nici după începerea contractului de muncă.
  7. Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție. Te așteptăm să aplici pentru un loc de muncă în Olanda.

Care sunt avantajele de a fi recrutat prin intermediul WorkToday

 • Nu percepem nici un fel de taxe sau comisioane pentru procesarea dosarului nici înainte nici după angajare
 • Facem parte dintr-un concern internațional cre are 20 de ani de experiență în recrutarea pe piața forței de muncă din Olanda. Am recrutat și recrutăm din țări ca Plonia, Spania, Ungaria și acum România.
 • Oferim contracte de muncă legale pe teritoriul Olandei
 • Oferim asistență candidaților nu doar pentru angajare dar și după ce candidații încep munca.
 • În pachetul de angajare sunt incluse și cazarea și asigurările, în acest fel cei care pleacă la muncă în Olanda au condițiile de trai asigurate și știu costurile.

Cum ne poți contacta?

Prin e-mail la [email protected]

Prin telefon la:

Prin WhatsUp la

Prin intermediul paginii noastre de Facebook.

Program de lucru: luni-vineri 09.30 -17.30 


WhatsAapp